Kolme rangaistuspotkua, punainen kortti ja kymmenen (!) maalia. Sitä kaikkea tarjottiin Real Madridin ja Sevillan välisessä keskiviikkoillan ottelussa. Voitto merkittiin Realille maalein 7-3. Cristiano Ronaldo iski hattutempun, Gareth Bale ja Karim Benzema onnistuivat kahdesti. Sevillan tehomies oli ei niin yllättäen kahden maalin Ivan Rakitic.

Real aloitti ottelun odotetunlaisella rytinällä. 13 minuutin kohdalla Benzema sai pallon rangaistusalueelle. Ranskalaishyökkääjä pudotti Balelle, joka tälläsi voimalla yläkulmaan.

Maalista virtaa saanut Bale yritti seuraavan kerran muutamaa minuuttia myöhemmin. Veto ei ollut lainkaan huono, mutta Sevilla-vahti Beto onnistui venymään torjuntaan. Lähes heti perään Beto joutui jälleen töihin Ronaldon laukoessa rangaistusalueen kulmasta. 20 minuutin kohdalla oli taas walesilaisen vuoro yrittää. Benzema pudotti jälleen Balelle, jonka kova laukaus suuntautui yli maalin.

26. minuutilla Ronaldo kaadettiin vapaapotkun arvoisesti. Pallon taakse asettuivat Ronaldo ja Bale, joka yllättäen sai ampua. Realin kannalta onneksi sai, sillä vapaapotku kimposi muurista maaliin.

Ronaldo kruunasi Realin jäätävän puolituntisen rangaistuspilkulta. Palloa ei tosin olisi missään vaiheessa pitänyt viedä pilkulle, sillä tilanteeseen johtaneessa rikkeessä Isco kaadettiin rangaistusalueen ulkopuolella.

Voi olla, että tuomari huomasi virheen itsekin, sillä viisi minuuttia myöhemmin pallo vietiin heppoisesti pilkulle kentän toisessa päässä. Sergio Ramos tönäisi hieman Figueirasia selästä. Tuloksena varoitus Ramosille ja Rakiticin laukoma kavennusmaali Sevillalle.

Sevilla sai maalistaan selvästi uutta puhtia. Nelisen minuuttia myöhemmin Vitolo juoksi pallon kanssa puolesta kentästä Realin päätyyn asti ja sai vielä syötettyä keskelle Jairo Samperiolle. Sevillan numero 17 ei laukonutkaan, vaan petasi vielä tyhjän maalin Carlos Baccalle.

Toisen puoliskon alussa tilanne olisi voinut olla 3-3. Samperiolle pelattiin paikka, mutta Diego López torjui yrityksen. Potentiaalinen 3-3 muuttui nopeasti muotoon 4-2, kun Benzema iski vastahyökkäyksestä maalin. Ronaldo ja Bale tekivät täysosumaan esityön.

Peli ratkesi muutamaa minuuttia myöhemmin Ronaldon toiseen maaliin. Loistavan ottelun pelannut Bale keskitti Ronaldolle, joka laukoi Beton käsien kautta tilanteeksi 5-2.

Vaikka peli oli jo ratkennut, viihdettä riitti edelleen. Reilun tunnin kohdalla Bale kalasteli joukkueelleen pilkkua. Rangaistukseksi Sevilla hyökkäsi vastaan, ja Rakitic roikotti rangaistusalueen ulkopuolelta pallon yläkulmaan.

Minuuttien 67-79 välisenä aikana Sevillalta ei onnistunut mikään. Ensin oli erinomainen paikka kaventaa, López torjui. Seuraavaksi Ronaldo viimeisteli hattutempun laukauksella, joka kimposi maaliin Sevilla-puolustuksen kautta.

Seuraavalla minuutilla Ronaldo rikkoi Figueirasia mahdollisesti rangaistusalueen ulkopuolella. Joka tapauksessa pallo vietiin pilkulle, Rakitic laukoi yli. Pian epäonnistuneen rankkarin jälkeen Stéphane Mbia huitaisi kädellään Luka Modricia ja joutui suihkuun. Synkkä jakso huipentui Realin seitsemänteen maaliin, jonka Benzema puski Marcelon syötöstä.

Ottelun hahmo oli ehdottomasti Bale, joka näytti ensimmäistä kertaa todellista osaamistaan Realin paidassa. Voiton ja maalijuhlan lisäksi Los Blancos sai ilouutisia, kun Xabi Alonso pelasi ensimmäiset minuuttinsa pitkän loukkaantumisensa jälkeen.

Illan toisessa myöhäisottelussa Osasuna voitti Rayo Vallecanon maalein 3-1. Oier, Oriol Riera ja Roberto Torres maalasivat isännille, Alex Gálvez teki vieraiden ainokaisen.

Kokoonpanot

Real Madrid

25 López
17 Arbeloa
4 Ramos
2 Varane
12 Marcelo
6 Khedira -> di María (82.)
24 Illarramendi -> Alonso (64.)
11 Bale
23 Isco -> Modric (71.)
7 Ronaldo
9 Benzema

Real Madrid, vaihtopenkki

14 Alonso
15 Carvajal
1 Casillas
22 di María
19 Modric
21 Morata
3 Pepe

Sevilla

13 Beto
5 Figueiras
6 Carrico
21 Pareja
3 Navarro
22 Mbia
11 Rakitic
17 Samperio -> Perotti (62.)
20 Vitolo -> Reyes (83.)
32 Alberto
9 Bacca -> Gameiro (62.)

Sevilla, vaihtopenkki

4 Cala
23 Coke
18 Gameiro
12 Iborra
10 Perotti
19 Reyes
1 Varas

La Liga keskiviikkona

Valencia – Almería 1-2 (1-0)
1-0 Jonas rp. (33.)
1-1 Marco Torsiglieri (62.)
1-2 Aleix Vidal (69.)

Real Valladolid – Real Sociedad 2-2 (0-1)
0-1 Antoine Griezmann (15.)
0-2 Antoine Griezmann (53.)
1-2 Daniel Larsson (76.)
2-2 Javi Guerra (79.)

Osasuna – Rayo Vallecano 3-1 (2-0)
1-0 Oier (2.)
2-0 Oriol Riera (13.)
3-0 Roberto Torres (58)
3-1 Alex Gálvez (71.)

Real Madrid – Sevilla 7-3 (3-2)
1-0 Gareth Bale (13.)
2-0 Gareth Bale (27.)
3-0 Cristiano Ronaldo rp. (32.)
3-1 Ivan Rakitic rp. (38.)
3-2 Carlos Bacca (40.)
4-2 Karim Benzema (53.)
5-2 Cristiano Ronaldo (60.)
5-3 Ivan Rakitic (63.)
6-3 Cristiano Ronaldo (71.)
7-3 Karim Benzema (80.)