Viikonlopun Clásicossa tappion kokenut Real Madrid yrittää palata takaisin voittojen tielle keskiviikkona, kun vieraaksi saapuu nousukuntoinen Sevilla.

Loukkaantumiset

Real Madrid

Xabi Alonso (mahdollisesti pelikunnossa)
Raphaël Varane (mahdollisesti pelikunnossa)

Sevilla

Marko Marin
Cicinho
Piotr Trochowski
Denis Cheryshev
Alex Rubio
Ivan Rakitic (mahdollisesti pelikunnossa)
Federico Fazio (mahdollisesti pelikunnossa)
Cala (pelikiellossa)

Edelliset ottelut

Real Madrid

Barcelona – Real Madrid 2-1 (La Liga)
Real Madrid – Juventus 2-1 (Mestarien liiga)
Real Madrid – Málaga 2-0 (La Liga)

Sevilla

Sevilla – Osasuna 2-1 (La Liga)
Slovan Liberec – Sevilla 1-1 (Eurooppa-liiga)
Real Valladolid – Sevilla 2-2 (Eurooppa-liiga)

Edellinen keskinäinen ottelu

Real Madrid – Sevilla 4-1 (La Liga, 9.2.2013)

Arvio

Sevilla, vaikka hyvässä vireessä onkin, kohtaa Real Madridin pahimpaan mahdolliseen aikaan. Valkoiset hävisivät Clásicon Barcelonalle, ja tuomari Alberto Undiano Mallencolta jäi potentiaalinen pilkku viheltämättä. Fifan presidentti Sepp Blatter heitti lisää vettä myllyyn kritisoimalla Cristiano Ronaldoa. Real on nyt siinä tilassa, että pelaajat näkevät punaista ja seuraava vastustaja tullaan murskaamaan.

Täysin vailla mahdollisuuksia Sevilla ei ole. Unai Emeryn ryhmä on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien seitsemän viimeistä ottelua ilman tappioita. Voitolla Sevilla nousisi jo lähelle europelipaikkoja. Kaikki riippuu Ivan Rakiticista. Jos mies on loukkaantumistensa jäljiltä pelikunnossa, Sevillalla on pieni sauma.

Viikonloppuna Carlo Ancelotti sekoitti pakkaa oikein kunnolla. Sevillaa vastaan ryhmitys lienee tutumpi: Sergio Ramosia ei nähdä keskikentällä, Ronaldo, Gareth Bale ja Ángel di María eivät pelaa kolmistaan ylhäällä jne. Lisää positiivista latausta Realille tuo keskikentän ankkurin Xabi Alonson toipuminen. Paluu saattaa koittaa jo Sevilla-ottelussa. Pelasi Alonso tai ei, Real voittaa selvällä erolla.