Real Madrid ja Juventus tarjosivat viihdettä koko rahan edestä, kunnes Giorgio Chiellini päätti ruveta hölmöilemään. Real voitti Mestarien liigan B-lohkon ottelun lopulta maalein 2-1.

Kotijoukkue sai peliin unelma-alun. Kolmen minuutin pelin jälkeen Ángel di María puhkaisi syötöllään Juventuksen puolustuksen. Cristiano Ronaldo kiersi Gianluigi Buffonin ja sijoitti pallon jo kuudetta kertaa maaliin tämän kauden Mestarien liigassa.

Maalin jälkeen Juventus ryhdistäytyi ja nousi pelillisesti kuskin paikalle. Etenkin Carlos Tevez oli virkeällä pelipäällä. Vieraiden hyvä vaihe toi tulosta 22. minuutilla. Martín Cáceres keskitti oikealta, Realin maalilla pelannut Iker Casillas torjui Paul Pogban puskun eteensä, ja Fernando Llorente suti pelin tasoihin.

Tässä vaiheessa Juventus-toppari Chiellini astui parrasvaloihin. Reilut viisi minuuttia tasoitusmaalin jälkeen Realin keskitykseksi tarkoitettu vapaapotku oli liitelemässä suoraan Buffonin syliin. Samaan aikaan Chiellini tarttui Sergio Ramosia niskasta ja kampesi Real-pelaajan nurin. Pallo pilkulle ja Ronaldolle illan toinen osuma.

Se ei vielä Chiellinille riittänyt. Kolme minuuttia tauon jälkeen Chiellini huitaisi juoksupallossa kädellään Ronaldoa kasvoihin. Tuloksena hieman kyseenalainen suora punainen ja aikainen suihku.

Ulosajo käytännössä tappoi pelin. Molemmat joukkueet loivat joitain tilanteita, mutta ensimmäisen puoliskon tasolle ei pelillisesti enää päästy. Hauskimmasta yksittäisestä tilanteesta vastasi Juventuksen Arturo Vidal, joka rangaistusalueella potkaisi pallon sijaan nurmea, loikkasi metrin verran ilmaan ja vaati tilanteesta rangaistuspotkua.

Voiton myötä Real nousi lohkossa yhdeksään pisteeseen. Jatkopaikka alkaa näyttää varmalta, sillä toisena oleva Galatasaray on Kööpenhamina-voiton jälkeen kerännyt neljä pistettä. Juventuksella sen sijaan tekee tiukkaa: Vanhalla Rouvalla on kolmen kierroksen jälkeen vain kaksi pistettä.