Kauden sensaatiojoukkue on ilman muuta Atlético Madrid. La Ligassa loistavasti aloittanut ryhmä on pelannut kolme ensimmäistä Mestarien liiga -otteluaan voittoputkessa. Viimeisin tuli tiistaina 3-0-lukemin Austria Wieniä vastaan. Päävalmentaja Diego Simeone yrittää pitää koko porukan jalat maassa.

– Meillä ei ole varaa siirtyä pois peli kerrallaan -ajattelusta. Tiedämme, että kohtaamme vaikeuksia sekä Mestarien liigassa että La Ligassa.

– (Austria Wieniä vastaan) ensimmäinen puoliaika oli meiltä todella hyvä. Kontrolloimme ja rytmitimme peliä hyvin. Raul Garcían sijoittaminen Diego Costan taakse antoi meille paljon voimaa, ja laitapakkimme olivat myös erinomaisia.

Kauden ensimmäiset Mestarien liiga -osumat tehnyt Costa toisteli Simeonen oppeja pelin jälkeen.

– Pelasimme hyvän ottelun. Ajattelutapamme on ottaa peli kerrallaan, yritämme saavuttaa parhaan tasomme jokaisessa ottelussa.