Hieman valju maku jäi suuhun, kun AC Milan isännöi Barcelonaa Mestarien liigan kolmannella pelikierroksella. 1-1-tasapeliin päättynyt lopputulos vaikutti sopivan molemmille joukkueille.

Milan aloitti kotinurmellaan hyvin aktiivisesti. Sulley Muntari sijoitti jo ensi minuuteilla pallon ohi Barcelona-maalia vahtineen Victor Valdésin, mutta tilanne liputettiin paitsioksi. Seuraavaa maalia ei hylätty. Gerard Piqué ja Javier Mascherano eivät tienneet, mitä tehdä pallon kanssa, joten Mascheranon ratkaisu oli lahjoittaa peliväline Robinholle. Brasilialainen käytti palloa Kakálla, sai sen takaisin karistettuaan jälleen Mascheranon ja sijoitti ohi Valdésin.

Pikkuhiljaa Barcelona pääsi paremmin peliin mukaan. Vieraiden ensimmäinen kunnollinen maalintekoyritys syntyi Lionel Messin antamasta vapaapotkusta. Muutamaa minuuttia myöhemmin Messi, Daniel Alves ja Neymar pelasivat nopean kombinaation, mutta argentiinalaisen viimeinen syöttö karkasi Milanin maalia vartioineen Marco Amelian käsiin.

Seuraavasta hyökkäyksestä Messi ei erehtynyt. Sergio Busquets voitti irtopallon, Andrés Iniesta pääsi etenemään ja syötti Messille. Hiukan haparoivien kosketusten jälkeen Kirppu sijoitti pallon ohi Amelian.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Milanilla oli paikka kuittaukseen. Valdés lähti seikkailemaan kulmapotkutilanteessa, mutta Philippe Mexesin pusku suuntautui ohi maalin.

Ensimmäisellä puoliskolla Barcelona pääsi vielä pariin hyvään maalipaikkaan pidemmillä syötöillä. Ensin Alves ruokki Messiä, mutta Cristián Zapata ehti blokkaamaan. Viitisen minuutta myöhemmin Xavi vapautti Alexis Sánchezin, jonka vaisuksi jääneen viimeistelun Amelia torjui helposti.

Toinen puoliaika sujui tempon suhteen rauhallisemmissa merkeissä. Barcelona piti palloa ja Milan iski riiston jälkeen vastaan. Kotijoukkueen paras paikka siunaantui 51. minuutille. Muntarin keskitys löysi maalin edestä täysin vapaan Robinhon, joka ei kuitenkaan osunut palloon.

Toisessa päässä oli tapahtua heti perään, kun Xavi pelasi paikan Iniestalle. Keskikenttäpelaajan maalintekoyritys jäi Amelian hyppysiin. Barcelonan toisen puoliskon paras maalintekopaikka syntyi Messin syötöstä. Argentiinalainen pelasi pystyyn Adrianolle, joka laukoi läheltä ohi maalin.

Lopussa Barcelona ei enää lisännyt tempoa, vaan tyytyi pitämään tilanteen 1-1:ssä. Myös Milan näytti pelikielellään tyytyvän yhteen pisteeseen. Tasapelin myötä Barcelona nousi lohkossa seitsemään ja Milan viiteen pisteeseen. Celtic voitti omassa ottelussaan Ajaxin maalein 2-1, joten skottijoukkue nousi Ajaxin ohi kolmeen pisteeseen. Niklas Moisanderin kipparoima hollantilaisryhmä on kerännyt vain yhden pisteen.