Sen jälkeen kun Real Madridin monivuotinen ykkösmaalivahti ja seuraikoni Iker Casillas ensi kertaa viikolla myönsi saattavansa harkita seuran vaihtoa, on spekulointi mahdollisesta uudesta osoitteesta alkanut käydä todella kuumana.

Espanjalaislehti Marca löi löylyä kiukaalle ja järjesti lukijaäänestyksen aiheesta. Eli jos Casillas päättää jättää Realin, mikä on todennäköisin uusi osoite. Äänestykseen osallistui yli 46 000 ihmistä ja tulos oli yllättävä: 45 prosenttia uskoi Casillasin siirtyvän todennäköisimmin arkkivihollisen Barcelonan riveihin. Kakkoseksi vaihtoehdoista nousi Arsenal (31 %) ja kolmanneksi Manchester City (12 %).

Lukijaäänestys ei toki kerro totuutta tai edes todennäköisyyksiä, mutta äänien jakauma kertoo selkeästi kieltään siitä, että fanien mielestä Casillas tulee joka tapauksessa jatkamaan huipputasolla – Real Madridissa tai muualla.