Ei ollut Atlético Madridista nousemaan sarjakärkeen. Espanyol voitti joukkueiden välisen kohtaamisen lauantain myöhäisottelussa maalein 1-0.

Ottelun ainoa maali syntyi hieman erikoisesti. Espanyolin Javi Fuentes keskitti vasemmalta, Atléticon maalivahti Thibaut Courtois yritti katkaista jalallaan mutta ohjasi pallon epäonnekseen omaan maaliin.

Kovin paljon paremmin ei onnistunut Atléticon hyökkäyspääkään, sillä joukkue ei saanut yhtään laukausta kohti Espanyolin maalia. Diego Costa pääsi pariin maalipaikkaan, mutta laukaukset painuivat ohi maalin.

Maajoukkuetauon jälkeinen kierros on osoittautunut haasteelliseksi kärkijoukkueille, sillä aiemmin lauantaina Barcelonan voittoputki meni poikki Osasunan vieraana. Espanyolille voitto oli makea: barcelonalaisjoukkue nousi sarjassa jo viidenneksi.

La Liga lauantaina

Real Madrid – Málaga 2-0 (0-0)
1-0 Ángel di María (46.)
2-0 Cristiano Ronaldo rp. (90+1.)

Valencia – Real Sociedad 1-2 (0-1)
0-1 Antoine Griezmann (41.)
0-2 Rubén Pardo (59.)
1-2 Dorlan Pabón (90+4.)

Osasuna – Barcelona 0-0

Espanyol – Atlético Madrid 1-0 (0-0)
1-0 Thibaut Courtois om. (54.)