Ranskalaispuolustaja Adil Ramin reilun kuukauden mittainen kujanjuoksu sai päätöksensä, kun umpikujaan kommenttiensa myötä Valenciassa joutunut ranskalainen sai siirtonsa Milaniin viimeisteltyä. Vaikka Rami voi siirtyä virallisesti uuden seuransa riveihin vasta tammikuussa, liittyy hän ”Rossonerin” harjoituksiin jo lokakuussa.

Rami itse otti lusikan lopulta kauniiseen käteen ja antoi kiitokset Valencialle, kun seura suostui ratkaisuun päästää hänet Milanoon jo nyt.

– Haluan kiittää Valenciaa siitä, että he antoivat minulla mahdollisuuden harjoitella Milanin kanssa jo etukäteen. Tänä aikana opin tuntemaan uudet pelikaverini paremmin, Rami sanoi Milan Channelille.

– Tunnen jo Kévin Constantin ja Philippe Mexesin. Heidän läsnäolonsa auttaa minua pääsemään joukkueeseen sisälle nopeammin.

Rami oli myös täynnä ylistystä tulevaa työnantajaansa ja Milanon olosuhteita kohtaan.

– Tunnelma on hyvä ja olen onnellinen ollessani täällä. Milanellon harjoituskeskus on paras maailmassa, Rami suitsutti.

Ranskalainen siirtyy Milaniin ainakin alkuun loppukauden mittaisella lainasopimuksella. Espanjalaislähteiden mukaan hän suostui myös alentamaan palkkaansa reilusti loppuvuoden osalta päästäkseen harjoittelemaan Milanin kanssa jo tässä vaiheessa.