Hiukan vaihtelevasti kauden aloittanut Málaga on maajoukkuetauon jälkeen kovan testin edessä, kun joukkue matkaa lauantaina Santiago Bernabéulle Real Madridin vieraaksi. Málagan kapteenin Dudan mukaan vastassa on paitsi kova joukkue myös vaikea vieraskenttä.

– Se on vaikea paikka pelata ja meidän pitää käyttää vahvuutemme täysimittaisesti hyväksemme lauantaina. Málagan on pelattava täydellinen ottelu voittaaksemme, se on kuitenkin ehdottomasti mahdollista, ”Malaguista”-kippari sanoi seuransa verkkosivuilla.

– Real Madrid on vahva joukkue, mutta viimeisimmissä kohtaamisissamme heidän stadionillaan olemme osoittaneet, että pystymme voittamaan. Kaikki on mahdollista, Duda valoi uskoa.

Toista rupeamaansa Málagassa pelaava kokenut portugalilainen tietää myös hyvin, että Real ei pysähdy yhden pelaajan pysäyttämällä.

– Meitä kiinnostaa eniten se, miten vahvoja he ovat joukkueena. Heillä on laadukkaita pelaajia, jotka voivat aiheuttaa vaikeuksia vastustajalle millä hetkellä vain. Vaikka he eivät pelaisi parhaalla tasollaan, Real Madrid pystyy voittamaan pelejä, mutta me toivomme että lauantai ei ole heidän päivänsä ja palaamme kotiin kolme pistettä mukanamme.