Real Madridin Cristiano Ronaldo ohitti hiljattain Eusébion Portugalin maajoukkueen kaikkien aikojen maalintekijätilastossa. Ronaldo iski Pohjois-Irlantia vastaan hattutempun, joka nosti hänen kokonaismaalisaldonsa 43 maaliin. Eusébio teki maajoukkueurallaan 41 osumaa.

– Se tekee minut surulliseksi, koska tilastoja ei voi vertailla. Se on virhe, Eusébio sanoi RTP:lle.

– Tein 41 maalia noin 60 ottelussa. Nyt näiden kaikkien vuosien jälkeen joku muu on tehnyt sen verran maaleja. Se on luonnollista tänä päivänä, koska on helpompaa pelata joitain vastustajia vastaan. Minä en ikinä pelannut Lichtensteinia tai Azerbaidzania vastaan.

Ronaldo nousee todennäköisesti pian Portugalin kaikkien aikojen maalintekijäksi. Titteliä pitää tällä hetkellä hallussaan Pauleta, joka osui maajoukkueessa 47 kertaa. Pauleta teki maalinsa 88 ottelussa, Eusébio 64:ssä. Ronaldo on toistaiseksi pelannut 106 ottelua.