Málaga ja joukkueen kokenut kapteeni Weligton ovat solmineet kesään 2015 saakka ulottuvan jatkosopimuksen, johon sisältyy lisäksi 1+1-vuotinen optio kahdesta seuraavasta kaudesta.

34-vuotias Málaga-puolustuksen johtaja, joka toipuu parhaillaan loukkaantumisesta, on pelannut seurassa jo seitsemän vuoden ajan. Alun perin hän saapui Málagaan lainasopimuksella sveitsiläisestä Grasshoppersista kaudella 2007-08 ja oli heti avainroolissa Málagan noustessa takaisin La Ligaan.

Seuraavalle kaudella Weligton siirtyi La Rosaledalle pysyvällä siirrolla ja on kaikkineen ehtinyt esiintyä joukkueen riveissä jo pitkälti yli 200 ottelussa.

Jatkosopimuksen ohella Málagan kannattajat voivat iloita Weligtonin paluusta, joka on jo lähellä. Kesän pre-seasonilla murtunut solisluu on parantunut ja kapteeni on ollut jo pari viikkoa mukana joukkueharjoituksissa. Pelaavaan kokoonpanoon häntä voidaan odotella takaisin jo heti maajoukkuetauon jälkeen.