Sevillan heikosti alkanut kausi antoi sunnuntaina viitteitä paremmasta. Joukkueen tärkein pelaaja Ivan Rakitic iski voittomaalin Almerían verkkoon lisäajan kolmannella minuutilla. Sevilla voitti ottelun maalein 2-1.

Kotijoukkue aloitti pelin pirteästi. Hyväksi kesäsiirroksi osoittautunut Kevin Gameiro tuikkasi Sevillan johtoon jo kuudennella minuutilla. Rodri Rios tasoitti, mutta pisteet jäivät Sevillaan Rakiticin maalin myötä. Esityön voitto-osumaan tarjoili Marko Marin.

Voitto nosti Sevillan sarjataulukossa 11:nneksi. Joukkue on kerännyt yhdeksän pistettä. Kärki on karannut kauas, mutta viidennen sijan Athletic Bilbao on toistaiseksi vain viiden pisteen päässä.

Almeríalle tappio oli liiankin tuttu lopputulos. Sarjanousija ei ole voittanut kauden kahdeksasta ottelustaan yhtäkään.