Tuntuu, ettei mikään voi tällä hetkellä pysäyttää Atlético Madridin junaa. Diego Simeonen ryhmä otti sunnuntai-iltapäivänä jo kauden kahdeksannen voittonsa yhtä monessa ottelussa, kun Celta Vigo kaatui maalein 2-1.

Jälleen kerran ratkaisijaksi nousi huippuvireinen Diego Costa. Espanjan maajoukkueeseen kaavailtu hyökkääjä epäonnistui rangaistuspotkussa mutta iski vastapainoksi joukkueensa molemmat maalit. Ensimmäinen syntyi Filipe Luisin ja toinen Gabin syötöstä. Maalit nostivat Costan maalisaldon kymmeneen ja samalla maalipörssin kirkkaalle kärkipaikalle.

Nolito kavensi 71. minuutilla, mutta pisteet jäivät Madridiin. Voiton myötä Atlético pysyy samassa pistemäärässä Barcelonan kanssa. Molemmilla on täydet 24 pistettä kahdeksasta ottelusta. Real Madrid seuraa viiden pisteen päässä kolmantena.

La Liga sunnuntaina

Atlético Madrid – Celta Vigo 2-1 (1-0)
1-0 Diego Costa (42.)
2-0 Diego Costa (62.)
2-1 Nolito (71.)

Sevilla – Almería klo 18

Getafe – Real Betis klo 20

Athletic Bilbao – Valencia klo 22