Barcelona teki sen, mitä moni odotti ennen lauantain ottelua. Joukkueesta tuli ensimmäinen La Liga -ryhmä, joka on voittanut kauden kahdeksan ensimmäistä otteluaan. Lauantaina kaatui Real Valladolid maalein 4-1.

Ensimmäisen puoliskon jälkeen ei näyttänyt lainkaan siltä, että Barcelona surffailisi helppoon voittoon. Javi Guerra vei vieraat johtoon 10 minuutin pelin jälkeen. Alexis Sánchez tasoitti neljä minuuttia myöhemmin.

Neymarin odotettiin täyttävän Lionel Messin saappaat, mutta parhaan pelin kotijoukkueesta pelasi Sánchez. Tasoitusmaalin lisäksi chileläinen iski 3-1-maalin ja syötti Neymarin tekemän viimeisen osuman. Voittomaalista vastasi Xavi. Maalintekijöiden lisäksi Cristian Tello syötti pari osumaa ja laukoi kertaalleen poikkipuuhun.

Barcelonan ennätysputken tilastot osoittavat 28 tehtyä ja kuutta päästettyä maalia kahdeksassa ottelussa. Valladolid jatkaa taivaltaan kuudessa pisteessä.