Villarreal nousi ainakin hetkellisesti kolmanneksi sarjataulukossa voittamalla perjantain sarjaottelussa Granadan maalein 3-0.

Bruno Soriano vei isännät johtoon puolen tunnin kohdalla tarkalla vasemman jalan laukauksella. Puolisen tuntia myöhemmin Jonathan Pereira karkasi vasenta laitaa pitkin, heitti keskityksen maalille. Giovani dos Santos ehti palloon juuri ennen maalivahtia ja tuikkasi tilanteeksi 2-0.

Tomás Pina nikkasi Canin keskityksestä loppulukemat 3-0:aan kymmenisen minuuttia ennen täyttä aikaa. Voiton myötä Villarreal nousi kolmanneksi ohi Real Madridin, jolla on kierroksen ottelu pelaamatta.

Perjantai-illan myöhäisottelussa Osasuna nappasi kauden toisen voittonsa Málagan kustannuksella maalein 1-0. Ottelun ainoan osuman iski Oriol Riera. Voitosta huolimatta Osasuna jatkaa yhä putoajan paikalla.

La Liga perjantaina

Villarreal – Granada 3-0 (1-0)
1-0 Bruno Soriano (29.)
2-0 Giovani dos Santos (48.)
3-0 Tomás Pina (81.)

Málaga – Osasuna 0-1 (0-1)
0-1 Oriol Riera (23.)