Real Madridin Gareth Bale on kutsuttu Walesin maajoukkueen mukaan vaikka seura on ilmoittanut Balen olevan loukkaantuneena maajoukkuetauon yli.

Viimeisin ottelu, jonka Bale missasi, oli keskiviikon Mestarien liigan kamppailu FC Kööpenhaminaa vastaan. Syyksi on seuran puolelta mainittu eräänlainen lihasväsymys. Carlo Ancelottin mukaan Bale olisi kunnossa parin viikon sisään.

Wales pelaa kuitenkin MM-karsintojen viimeiset ottelunsa jo 11. ja 15.10. Walesin maajoukkueen päävalmentaja Chris Coleman selitteli Balen valitsemista soccernet.com-sivustolla.

– Hänet on nimetty mukaan joukkueeseen, kunnes meille toisin kerrotaan. Joukkueen valitsemisen jälkeen sain kuulla, että hänellä olisi ongelmia ja että hän olisi sivussa parisen viikkoa, Coleman sanoi.

Nimeämisen jälkeen Colemanille kuitenkin valkeni maailman tämän hetken kalleimman pelaajan todellinen tila.

– Aluksi ajattelin, että kyseessä voisi olla lievempi vamma ja näkisimme täällä lopullisesti hänen kuntonsa. Tämä on kuitenkin vakavampaa, eikä kannata tuhlata Real Madridin tai meidän aikaamme.

Real Madrid maksoi Balesta maailmanennätyssumman 100 miljoonaa euroa Tottenhamille. Walesilainen on pelannut vasta kolmessa valkoisten ottelussa.