Ranskalainen Adil Rami on palkannut asianajajia katsomaan, ettei pelaajan oikeuksia poljeta. Rami ja hänen seuransa Valencia ovat ajautuneet riitaan topparin sanomisten jälkeen.

Valencia haluaisi rangaista Ramia rankasti. Espanjan pelaajayhdistys on kuitenkin muistuttanut Valenciaa rangaistuksen raameista. Pelaajayhdistyksen tuen lisäksi Rami on kuitenkin palkannut myös oman lakimiesarmeijansa asiaansa ajamaan.

– Don Adil Rami, Valencian ja Ranskan A-maajoukkueen ammattilaispelaaja kiistää Valencian johdon syytökset häntä kohtaan. Ne ovat vahingoittaneet hänen uskottavuuttaan ja julkisuuskuvaansa. Pelaaja on aina ollut täysin sitoutunut seuraansa, Ramin lakiosaston lähettämässä tiedotteessa sanotaan.

Valenciassa ollaan puolestaan juuri päinvastaista mieltä. Seuran mukaan juuri Rami on aiheuttanut hallaa seuralle.

Valencia on yrittänyt vuokrata Ramia eteenpäin, mutta viimeksi Napolin kiinnostuksen raportoitiin lakanneen.

Rami ei ole pelannut tai harjoitellut Valencian kanssa sen jälkeen kun kertoi ”Off the record”-radio-ohjelmassa mielipiteitään joukkuekavereistaan. Hän mm. haukkui osan heistä kaksinaamaisiksi. Ranskalaistoppari oli ilmeisesti ärsyyntynyt väitteistä, joiden mukaan hän olisi itse julistanut itsensä loukkaantuneeksi ja pelikyvyttömäksi. Osansa on saanut myös päävalmentaja Miroslav Djukic. Ramin mukaan Djukic ei ole peluuttanut ranskalaista tarpeeksi, vaikka on kuulemma luvannut toisin.