Real Betis kohtaa I-lohkon toisella kierroksella jumbona majailevan Rijekan. Onko kroatialaisjoukkueesta Betisin pysäyttäjäksi?

Loukkaantumiset

Rijeka

Danijel Cesarec

Real Betis

Rubén Castro
Juan Carlos Pérez
Sergio Rodríguez
Eder Vilarchao

Edelliset ottelut

Rijeka

Rijeka – Hajduk Split 1-1 (Kroatian liiga)
Istra – Rijeka 2-3 (Kroatian liiga)
Vitória Guimarães – Rijeka 4-0 (Eurooppa-liiga)

Real Betis

Real Betis – Villarreal 1-0 (La Liga)
Athletic Bilbao – Real Betis 2-1 (La Liga)
Real Betis – Granada 0-0 (La Liga)

Arvio

Ottelussa on vastakkain kaksi erilaisista lähtökohdista tulevaa joukkuetta. Rijeka ei ole hävinnyt Kroatian liigassa vielä yhtään ottelua tällä kaudella. Sarjasijoitus on toinen. Toisaalta Vitória Guimarães löylytti Rijekaa ensimmäisessä Eurooppa-liigan ottelussa maalein 4-0.

Real Betis avasi Eurooppa-liigan maalittomalla tasapelillä Lyonia vastaan. Maalintekovaikeudet ulottuvat myös kotoiseen Espanjan sarjaan. Betis on onnistunut tällä kaudella vain kerran tekemään enemmän kuin yhden maalin ottelussa.

Vastakkain siis hyvässä tikissä oleva krotialainen ja maalinteko-ongelmista kärsivät espanjalainen. Vaakakuppi kääntyy silti Betisin puoleen. Jos Vitória Guimarães murskaa Rijekan, silloin siihen pystyy myös Betis. Rijekan on nostettava rimaa pykälällä, mikäli se mielii siirtää hyvät tulokset Kroatiasta eurokentille. Betis voittaa 1-0.