FC Kööpenhaminasta ei ollut vastusta Real Madridille keskiviikkoillan Mestarien liiga -ottelussa. Cristiano Ronaldo ja Ángel di María osuivat molemmat kahdesti Realin pyöritellessä 4-0-voittoon.

Real aloitti ottelun vahvasti. Ensi minuuteilla loukkaantumisen jäljiltä takaisin pelikuntoon toipunut Marcelo keskitti vasemmalta, mutta Karim Benzeman pusku neljästä metristä suuntautui ohi maalin.

21. minuutilla Real onnistui rikkomaan kuparisen. Pirteästi esiintynyt Marcelo kiskaisi keskityksen takatolpalle, mistä Cristiano Ronaldo puski pallon ohi Johan Wilandin.

Seuraava loistava paikka siunaantui Ángel di Maríalle, joka epäonnistui sijoituksessaan.

Toisella puoliskolla Real osui kolme kertaa ja meni menojaan. Reilun tunnin kohdalla di María nosti maalin eteen Ronaldolle, joka puski illan toisen osumansa. Ronaldo nosti maalimääränsä tämän kauden Mestarien liigassa jo viiteen, vaikka otteluita on takana vasta kaksi.

Hetkeä myöhemmin di María onnistui itse maalinteossa. Vasemman jalan laukaus upposi kuljetuksen päätteeksi takakulmaan. Pelikellon näyttäessä täyttä aikaa di María kaunisteli loppulukemat 4-0:aan.

Di Marían maalin jälkeen Kööpenhamina pääsi vielä hätyyttelemään pariin kertaan Realin maalia, mutta Iker Casillas ja valkoisten puolustus kesti ilman takaiskua.

Lohkon toisessa ottelussa Juventus tasasi pisteet Galatasarayn kanssa maalein 2-2. Real on kahden kierroksen jälkeen lohkon kärjessä kuudella pisteellä. Juventuksella on pisteitä kaksi, Kööpenhaminalla ja Galatasaraylla yksi.