Málaga esitteli alkuviikolla uusimman vahvistuksensa, kun laitapuolustaja José Manuel Casado liittyi virallisesti ”Malaguistasin” ryhmään. 27-vuotias Casado on edelleen toipumassa loukkaantumisesta, mutta matkaa pelikuntoon ei ole enää paljon.

Casado loukkasi polvensa toukokuussa ja on ollut ilman seuraa kesästä lähtien, kun Rayo Vallecano purki hänen sopimuksensa. Nyt tervehtyminen alkaa olla loppusuoralla ja mies täynnä virtaa.

– Siirtyminen Málagaan on minusta mielenkiintoinen vaihtoehto. En epäröinyt sekuntiakaan saatuani puhelun Málagasta. Olen todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja siitä luottamuksesta, jota seura on osoittanut loukkaantumisen jälkeen. Olen ikuisesti kiitollinen Málagalle, Casado sanoi seuran verkkosivuilla ja kertoi samalla saaneensa myös useampia muita tarjouksia.

Casado uskoo pystyvänsä tuomaan Málagaan uutta.

– Olen nopea kentällä ja käsittelen palloa hyvin sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä, puolustaja kertoi.

– Olen pitänyt niistä otteluista, joita olen nähnyt Málagan pelaavan tähän saakka, he ovat pelanneet erinomaisesti ja puolustus on ollut tiivis.

Iso kysymysmerkki Casadon kohdalla oli luonnollisesti polvivamma.

– Loukkaantumiset eivät koskaan tule pelaajalle hyvään aikaan. Kovalla työllä ja uhrauksilla ne voidaan kuitenkin selättää. Haluan osoittaa ihmisille täällä mitä osaan.

Casado on noussut La Ligassa esille vasta myöhemmällä iällä. Sevillassa nuorempana vastuuta ei tullut ja hän haki tuntumaa Recreativon ja Xerezin riveistä. Varsinaisesti vakiomieheksi hän nousi kuitenkin vasta siirryttyään Rayoon kesällä 2010. Madridilaisseurassa hän ehti pelata 97 La Ligan ottelua.