Jose Mourinho lähti viime kauden päätteeksi Real Madridista ovet paukkuen eikä portugalilaista jääty juuri ikävöimään Realin fanien toimesta. Parissa kuukaudessa tilanne on kuitenkin muuttunut, sillä nyt portugalilaista kaivataan jo joiden fanien toimesta takaisin.

Mourinho sai fanien vihat niskoilleen penkittämällä seuraikoni Iker Casillasin ja lataamalla Espanjan mediassa kommentteja, jotka fanien mielestä asettivat kunniakkaan seura epäedulliseen valoon. Viikonloppuisen Atlético-tappion jälkeen fanit olivat äärimmäisen pettyneitä tappioon ja toivoivat Mourinhon aikaisia esityksiä takaisin.

– Real Madrid hävisi koska yksikään pelaajista ei juossut tänään. Ainoa joka juoksi, oli Morata. Muut olivat häpeäksi, tilitti YouTube-videolla ensimmäisenä purkautunut Real-fani.

– Kaikkien täytyy lähteä. Ensin presidentti, sitten valmentaja, sitten Di Maria ja Coentrão, iäkäs herrasmies avautuu.

– Emme ole keskittyneitä, emme ymmärrä toisiamme ja se on ongelma, perheensä kanssa ottelua katsomaan mennyt mies ruotii.

– Mourinho tule takaisin! Emme pelanneet lainkaan, meillä ei ollut yhtään intensiteettiä, ei rytmiä ei mitään, nuorempi Madridista murehti.

– Tämä on nöyryyttävää. Mourinhon kanssa tällaista ei koskaan tapahtunut. Heillä ei ollut munia jos tämä pitäisi jotenkin sanoiksi pukea, pettynyt katsoja manasi.

Katso video: http://www.youtube.com/watch?v=lcrxglNajdE