Levante kaatoi sunnuntain iltapäiväottelussa Osasunan maalein 1-0. Ottelun ainoa osuma syntyi pelikellon näyttäessä 87 minuuttia. Pape Diop epäonnistui rangaistuspotkussa, mutta Jordi Xumetra iski pallon maaliin jatkotilanteesta.

Osasunan pyristely päättyi Álvaro Cejudon ulosajoon 90. minuutilla. Vaihdosta kentälle tullut Cejudo ehti pelata kymmenen minuuttia ja ottaa kaksi varoitusta.

Levante nousi voitolla kahdeksanneksi sarjataulukossa. Avauskierroksella Barcelonalle kärsityn 0-7-tappion jälkeen Levante on pelannut kuusi ottelua tappioitta.

Osasunan kauden alku on ollut murheellinen. Baskijoukkue on voittanut seitsemästä ottelustaan vain yhden ja hävinnyt loput kuusi. Sarjasijoitus on toiseksi viimeinen.