Málaga kipusi sarjataulukossa useamman pykälän ylöspäin tiistaisella 2-0-voitollaan Almeriasta ja päävalmentaja Bernd Schusterin mukaan kesällä hankittu kova kuntopohja alkaa nyt kantaa hedelmää.

– Jos fysiikkaa ajatellaan, Málaga on erittäin kovassa kunnossa, ja on ollut kauden alusta saakka. Se on iso apu tiukoissa otteluissa. Sen huomaa kun vastustaja alkaa väsyä ja alkaa menettää rytmiään kentällä, samalla kun me ylläpidämme tasaista vauhtia, joka ei muutu vaihtojenkaan myötä, Schuster maalaili Málagan verkkosivuilla.

– Tämä on vahva joukkue, joka luo paljon maalipaikkoja joka ottelussa.

Schuster muistutti myös, että Almeria on kaikkea muuta kuin helppo vastus ja kahden tehdyn maalin lisäksi erityisesti nolla omassa päässä ilahdutti saksalaista.

– Almeria pelaa aina hyvää jalkapalloa ja tekee yleensä joka ottelussa maaleja. Nyt he jäivät kuitenkin ensi kertaa maaleitta, Schuster huomautti.

– He pelasivat hyökkäyssuuntaan hyvin ja loivat tilanteita, mutta onni oli meidän puolellamme. Tähän voittoon voi olla todella tyytyväinen ja se ettemme päästäneet yhtään maalia, on aina erittäin positiivista.