Real Madrid kaatoi sunnuntai-iltana Getafen rutiinilla maalein 4-1. Vaikka kotijoukkue varmisti voittonsa hyvissä ajoin, Getafe säikytteli lyhyen hetken ajan valkoisten kannattajia.

Ángel Lafita vei hieman onnekkaalla pompulla Getafen johtoon viidennellä peliminuutilla. Cristiano Ronaldo saa ottaa takaiskumaalin osittain omalle kontolleen, sillä hän lopetti pallonmenetyksen jälkeen pelaamisen täysin.

Ronaldo paikkasi virhettään hieman myöhemmin. Ángel di Marían keskitys löysi portugalilaisen, jonka yrityksen Miguel Ángel Moyà torjui. Realin toppari Pepe sohi jatkopallon maaliin.

Ronaldo vei itse Realin johtoon 33. minuutilla rangaistuspotkusta. Moyà aavisti oikeaan suuntaan, mutta Ronaldon laukauksessa oli tarpeeksi voimaa ja tarkkuutta.

Vajaan tunnin kohdalla Ronaldo antoi vapaapotkun nopeasti Iscolle, joka kuljetti muutaman askeleen sisään ja laukoi vapaasti pallon maaliin. Maali oli Iscolle jo kauden neljäs La Ligassa.

Ronaldo kruunasi tehokkaan iltansa nikkaamalla Sami Khediran keskityksen kantapäällään ohi Moyàn.

Getafen iltaa heikensi entisestään Míchelin ulosajo toisen varoituksen myötä muutamaa minuuttia ennen täyttä aikaa.

Voitto nosti Real Madridin sarjataulukossa kolmanneksi ohi Villarrealin. Sarjakärki Barcelona on kahden pisteen päässä.

Iltakuudelta alkaneessa ottelussa hyvin kautensa aloittanut Villarreal jatkoi tappiottomien ottleuiden putkeaan mutta jäi toisaalta toiseen peräkkäiseen tasapeliin. Ottelu Celta Vigoa vastaan päättyi 0-0-lukemiin. Villarreal jatkaa sarjataulukossa neljäntenä, Celta Vigo kahdeksantena.