Kolmen ottelun tappioputkensa myötä viime kauden vitonen Valencia on ajautunut jo putoamisviivan tuntumaan. Valencian argentiinalainen keskikenttäpelaaja Éver Banega puhui lehdistölle avoimesti Real Betisiä vastaan kärsityn nöryyttävän 1-3-tappion jälkeen:

– Elämme hankalia aikoja. Meidän itsemme täytyy pystyä kääntämään kolmen ottelun tappioputki, mutta meiltä puuttuu aloitteellisuus, aito intohimo ja asenne. Täytyy vain jatkaa hommia, sillä Betis-ottelu oli meiltä katastrofi. Lahjoitimme heille 45 minuuttia, jo viidettä kauttaan Valenciassa pelaava Argentiinan maajoukkuemies tunnustaa.

Banega antoikin Marcan välittämässä haastattelussa täyden synninpäästön Valencian valmennusvastuun täksi kaudeksi ottaneelle Miroslav Dukicille:

– Valmentajan syytä se ei ole lainkaan. Kentällä olemme me pelaajat. Hän tekee hyvää työtä ja me yritämme välittää sen kentällä parhaamme mukaan, mutta nykyinen meno on inhottavaa kaikille. Meidän pelaajien tehtävä on tukea valmentajaamme vaikka hautaan saakka, Banega painottaa.

Banega korostaa, että jokainen tietää tehtävänsä kentällä, mutta sekä pallollisessa että pallottomassa pelissä on kosolti parannettavaa. Hän onkin erityisen ärtynyt joukkueen asennevammaan ja toivoo asioiden korjaantuvan torstaiseen Swansea-otteluun mennessä:

– Joukkue työskentelee hyvin treeneissä, mutta jostain syystä peleissä ei homma toimi. Toivon asenteen löytyvän Swansea-matsiin, sillä siinä ottelussa ei virheisiin ole varaa. Meidän täytyy pysyä positiivisina ja katsoa eteenpäin. Sitä kautta voittojakin alkaa varmasti tulla, Valencian kymppipaidan kantaja lopettaa.