Loistavasti kauden aloittanut Villarreal saa vieraakseen toisen puhtaan pelin joukkueen. Tällä kertaa vastus kovenee, kun vastaan asettuu Real Madrid. Kumman voittoputki katkeaa?

Loukkaantumiset

Villarreal

Francisco Farinos

Real Madrid

Fábio Coentrão
Álvaro Arbeloa
Marcelo
Jesús Fernández
Xabi Alonso
Raphaël Varane

Edelliset ottelut

Villarreal

Osasuna – Villarreal 0-3 (La Liga)
Villarreal – Real Valladolid 2-1 (La Liga)
Almería – Villarreal 2-3 (La Liga)

Real Madrid

Real Madrid – Athletic Bilbao 3-1 (La Liga)
Granada – Real Madrid 0-1 (La Liga)
Real Madrid – Real Betis 2-1 (La Liga)

Edellinen keskinäinen ottelu

Villarreal – Real Madrid 1-1 (21.3.2012, La Liga)

Arvio

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti sanoi ottelun alla pidetyssä lehdistötilaisuudessa, että Gareth Bale pelaa ainakin osan ottelusta. Siinä ensimmäinen muutos. Toinen muutos on se, ettei Mesut Öziliä nähdä enää Santiago Bernabéulla. Ainakaan Real Madridin paidassa.

Vaikka kenties suurin mielenkiinto kohdistuu Balen pelaamiseen ja pelipaikkaan, ehtii ottelussa tapahtua ennen Balen sisääntuloa paljon. Villarrealin Giovani dos Santos on ollut alkukaudesta erinomaisessa vireessä. Kestääkö vire myös Real Madridia vastaan?

Paperilla Real on luonnollisesti suuri suosikki, mutta peli on yskinyt ensimmäisillä kierroksilla. Realin iltapuhdetta vaikeuttaa Villarrealin hurmiomainen kauden aloitus. Realin vierasvoitto on todennäköinen, mutta jätetään tasapelille pieni mahdollisuus.