Barcelona voitti Sevillan hyytävässä lauantai-illan trillerissä 3-2. Alexis Sánchez ratkaisi voiton Barcelonalle käytännössä ottelun viimeisestä hyökkäyksestä. Toisen puoliajan maali-iloittelusta huolimatta tilanteita nähtiin heti alusta lähtien.

Barcelona loi ensimmäisellä puoliskolla laskutavasta riippuen noin 10 maalipaikkaa, mutta Sevilla-vahti Beto oli mies paikallaan. Hän torjui vuorollaan Neymarin, Messin, Tellon ja Xavin yritykset. Lopulta tarvittiin laitapuolustaja Dani Alves, jotta Barcelona sai pallon ohi Beton.

Ottelun kyseenalaisin tilanne nähtiin 64. minuutilla. Ivan Rakiticin kulmapotku löysi toppari Calan, joka puski pallon voimalla maaliin. Maali hylättiin, mutta tilanteessa ei ollut näkyvää rikettä.

Messi vei vartti ennen täyttä aikaa Barcelonan kahden maalin johtoon. Hetkeä aiemmin vaihdosta sisään tullut Cesc Fàbregas ja loistavan ottelun pelannut Neymar tekivät esityön.

Barcelona luuli jo voiton olevan varma. Sevilla tuli kuitenkin maalin päähän 80 minuutin kohdalla. Vitolo syötti ja Rakitic tykitti pallon ohi Victor Valdésin.

Pelikellon näyttäessä täyttä aikaa Coke kruunasi Sevillan nousun iskemällä kulmapotkusta vieraat tasoihin.

Mutta. Barcelona tuli vielä kerran. Messi nousi oikealta ja sutaisi pallon maalin eteen. Beto torjui jalallaan epäonnekseen Sánchezille, joka latasi pallon maaliin.

– Olin onnekas, että satuin olemaan siinä, Sánchez sanoi ottelun jälkeen.

Barcelonan voittoa varjosti Jordi Alban loukkaantuminen. Alba jouduttiin ottamaan vaihtoon 14 minuutin pelin jälkeen. Alustavien tietojen mukaan laitapakilla on reisivamma.

Voiton myötä Barcelona nousi takaisin sarjakärkeen. Sekä Barca että Atlético Madrid ovat keränneet neljästä ottelusta täydet neljä voittoa. Joukkueiden maaliero on myös sama, 14-4.