Kesällä Málagan riveihin siirtyneen portugalilaistoppari Flávio Ferreiran harjoituskausi meni pitkälti penkin alle sitkeiden selkävaivojen takia. 21-vuotias Flávio on nyt kuitenkin valmiina debyyttiin uudessa seurassaan.

– Olen kunnossa, olen harjoitellut muun joukkueen kanssa viimeiset viikot ja jos valmentaja on samaa mieltä, olen valmis pelaamaan. Teen töitä niin kovasti kuin voin ollakseni pelikunnossa silloin kun valmentaja tarvitsee minua ja toivon olevani kokoonpanossa ottelussa Rayo Vallecanoa vastaan Flávio sanoo Málagan verkkosivuilla.

– On aina vaikeaa olla sivussa joukkueesta. Tämä on ensimmäinen kauteni täällä ja olen ollut ryhmästä sivussa melkein kaksi kuukautta, mutta tunnen oloni nyt paljon paremmaksi ja odotan innolla pelaamaan pääsyä.

Topparin tontin ohella puolustavana keskikenttämiehenä viihtyvä Flávio Ferreira pelasi kaksi edelliskautta Portugalin pääsarjan Académican riveissä, jossa tilille kertyi 43 ottelua ja yksi maali. Hän voitti seuran kanssa myös Portugalin cupin keväällä 2012.