Barcelonan kesällä sopimuksensa umpeuduttua jättänyt Éric Abidal kertoi viikolla L”Equipen haastattelussa, että seura ei ollut maksanut hänelle lainkaan palkkaa sairastumisen ajalta. Abidal oli pitkään sivussa vakavan sairauden takia.

Barҫa oikoo kuitenkin verkkosivuillaan ranskalaisen sanomisia.

– Molemmat osapuolet vahvistavat että seura täytti kaikki sopimukseen kirjatut velvoitteet, Barcelonan verkkosivujen lausunnossa sanotaan.

– Tammikuussa 2012 siitä huolimatta, että pelaajan sairaus uusiutui ja hän joutui maksansiirtoperaatioon, FC Barcelona tarjosi Abidalille jatkoa sopimukseen ja lisäksi merkittävän bonuksen jatkosopimuksen allekirjoittamisesta. Sopimus myös solmittiin. Maaliskuussa 2012 sairauden taas ilmaannuttua seura ei käyttänyt sopimuksessa ollutta mahdollisuutta irtisanoa se yksipuolisesti. Yhteisellä sopimuksella FC Barcelona ja pelaaja keskeyttivät sopimuksen siihen saakka kunnes hän oli jälleen pelikuntoinen. Tänä aikana Abidal sai sopimuksen mukaisen kuukausisuorituksen ja paluunsa jälkeen koko sopimuksen mukaisen palkan.