Paljon puitu ja siirtosumman osalta runsaasti huhuja herättänyt Brasilian maajoukkuetähti Neymarin siirto Barcelonaan Santosista on saamassa uuden käänteen. Siirron kokonaiskustannus oli 57 miljoonaa euroa, mutta osan Neymarin oikeuksista omistanut investointiryhmä katsoo nyt saaneensa vain osan suorituksesta omalta osaltaan.

Barcelona pyrki jo alkuviikosta selittämään todellisen siirtosumman olleen vain 17 miljoonaa ja lopun koostuneen erilaisista muista korvauksista. 40 prosenttia Neymarin oikeuksista Santosissa omistaneen Sonda-ryhmittymän Jose Barral on tästä tyrmistynyt.

– Valmistelemme dokumentteja oikeudenkäyntiä varten. Ryhmämme ei ole saanut osuutta 57 miljoonasta vaan ainoastaan 40 prosenttia 17 miljoonasta. Olemme saaneet 6,8 miljoonaa ja vielä 16 miljoonaa kuuluu meille, Barral sanoi Cadena Serille.

Barral myönsi samalla, että myös Real Madridin kyselyt Neymarin suhteen olivat enemmän kuin huhuja.

– Emme ole tänä vuonna puhuneet [Real] Madridin kanssa, mutta vuonna 2011 keskustelimme. He tarjosivat 65 miljoonaa Neymarista.