Real Madrid ilmoitti maanantaina odotetusti päästävänsä maalivahti Antonio Adánin lähtemään seurasta vapailla papereilla. Adánilla on ollut läpi kesän vapaus etsiä itselleen uutta seuraa, mutta nyt osapuolet ovat virallisesti purkaneet sopimuksensa.

– Real Madrid ja Antonio Adán ovat purkaneet pelaajan ja seuran välisen sopimuksen. Real Madrid arvostaa hänen ammattimaisuuttaan ja rakkautta seuraa kohtaan ja toivottaa hänelle onnea seuraavalla askelmalla, Real ilmoitti verkkosivuillaan.

26-vuotias Adán paikkasi viime kaudella muutamassa ottelussa Iker Casillasia, mutta ei ole pystynyt missään vaiheessa murtautumaan kunnolla pelaavaan kokoonpanoon. Nyt Diego Lopezin ja Casillasin takana peliminuutit olisivat olleet entistä tiukemmassa.

Real Madridissa juniorista lähtien pelannut Adán ehti pelata ykkösjoukkueessa vain seitsemän liigaottelua.