La Ligassa pelattiin perjantain ja lauantain välisenä yönä kaksi ottelua. Almería ja Elche tasasivat pisteet 2-2-tuloksella. Levante puolestaan voitti Rayo Vallecanon 2-1.

Almerían Fernando Soriano aloitti maalinteon kymmenen minuutin kohdalla. Edu Albácar tasoitti rangaistuspotkusta. Myös Almeríalle vihellettiin rankkari, jonka ampui maaliin Verza.

Toisella puoliskolla nähtiin lähinnä varoituksia. Almerían Sebastián Dubarbier ajettiin suihkuun reilun tunnin pelin jälkeen. Yhteensä keltaisia kortteja jaettiin 10 kappaletta, viisi molemmille joukkueille.

Nähtiin toisella puoliskolla maalikin. Richmond Boakye tasoitti ottelun pelikellon näyttäessä 90+5 minuuttia.

Illan toinen ottelu noudatti jokseenkin samanlaista käsikirjoitusta. Levante johti pitkään Rubén Garcían maalilla. Rayo nousi vajaamiehisenä kotikentällään tasoihin Joaquín Larriveyn maalilla. Lass Bangoura oli ajettu ulos tunnin kohdalla.

Levante iski vielä kerran. Andreas Ivanschitz osui Jordi Xumetran esityöstä lisäajan neljännellä minuutilla.