Sanomalehti Marcan siteeraamien turkkilaislähteiden mukaan istanbulilaisjätti Galatasaray on kiinnostunut Angel di Marian palveluksista. Marcan mukaan Real Madrid ja Galatasaray ovat neuvotelleet hyvässä hengessä siirrosta, mutta turkkilaisten pitäisi vielä onnistua vakuuttamaan di Maria. Näiden alun perin argentiinalaiselle tekemä tarjous kolmen miljoonan euron vuosiansioista ei tätä tyydyttänyt.

Realin eilisessä 1-0-voitossa Granadasta di Maria oli yksi kentän ehdottomista näkyvimmistä hahmoista. Olisikin yllättävää, jos di Maria taakse poistuisi, mutta seuran odotellessa Tottenham-stara Gareth Balen saapumista on jostain päin nähtävästi päästettävä kavereita uloskin.

Myös Özil, Benzema tai Casillas lähtökuopissa?

Granada-ottelussa oli huomionarvoista sekin, että Mesut Özil ei sulattanut alkuunkaan vaihtoon joutumistaan 65. minuutilla. Özil ei jäänyt vaihtopenkille, vaan marssi suoraan pukuhuoneeseen. Bale olisi Özilille jokseenkin suora kilpailija, joten mahdollista on sekin, että Özil vielä maisemaa vaihtaisi.

Lisäksi ainakin Arsenalin kerrotaan olevan Karim Benzemasta kiinnostunut ja Alvaro Arbeloa ja Daniel Carvajal käyvät veristä kilpailua oikean laitapuolustajan tontista. Kun vielä Diego López tuntuu vallanneen ykkösvahdin paikan seuralegenda Iker Casillasilta, on valmentaja Carlo Ancelottilla täysi työ harmonian säilyttämisessä tähtisikermässään.

Real Madridin leirissä eletään jännittäviä aikoja aivan siirtoikkunan sulkeutumiseen saakka.