Atlético Madrid ei antanut Rayo Vallecanolle mitään mahdollisuuksia joukkueiden kohdatessa sunnuntai-iltana. Atlético jyräsi murskaavaan 5-0-voittoon.

Raúl Garcia avasi maalihanat reilun vartin jälkeen puskemalla kulmapotkusta pallon ohi Rayo-maalivahti David Cobeñon.

Kolme minuuttia myöhemmin Rayoa vietiin taas. Arda Turan teki erinomaisen esityön ja Diego Costa pääsi korjaamaan hedelmän. Maalin myötä Costa on osunut kahdessa liigaottelussa jo kolme kertaa.

Seuraavassa maalissa osat vaihtuivat. Costa pelasi Ardan läpi, joka kiersi Cobeñon ja sijoitti pallon maaliin.

Toisella puoliajalla sama tahti jatkui. Loistavan ottelun pelannut Arda keskitti vapaaksi jääneelle Tiagolle, joka puski tarkasti 4-0.

David Villa oli lisätä Atléticon johdon viiteen maaliin, mutta sijoitus varmassa maalipaikassa kolahti ylärimaan.

Aivan ottelun lopussa García kruunasi iltansa puttaamalla Filipe Luisin syötöstä 5-0-lukemat tyhjään maaliin.

Voiton myötä Atlético jatkaa kahden kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä. Joukkueen maaliero on hurja 8-1.

Celta Vigo yllätti Betisin

Sunnuntain myöhäisottelussa Celta Vigo ryöväsi pisteet Real Betisin vieraana maalein 2-1. Ottelun toisella puoliajalla nähtiin kolme maalia ja ulosajo.

Ensimmäistä maalia piti odotella aina 67. minuutille asti. Kokenut brassihyökkääjä Charles sai syötön Nolitolta, eikä erehtynyt. Hidastuskuva tosin näytti, että Charles oli syöttöhetkellä paitsiossa.

Ensimmäisen maalin syöttänyt Nolito oli itse asialla hetkeä myöhemmin. Etukulmaan suuntaunut laukaus yllätti Betis-vahti Guillermo Saran.

Celta Vigon Borja Oubiña ajettiin viitisen minuuttia ennen loppua ulos toisen varoituksen myötä. Betis onnistui vielä maalinteossa, mutta Rubén Castron kavennus pelikellon näyttäessä täyttä aikaa jäi lopulta kosmeettiseksi.

Betis on aloittanut kauden vaatimattomasti kahdella tappiolla. Celta Vigolla pisteitä on neljä.