Málagan ja Barcelonan toisen kierroksen kohtaamista sävyttää Lionel Messin poissaolo. Sotkeeko Messin loukkaantuminen Barcelonan pelin, vai ryövääkö joukkue pisteet Etelä-Espanjan lämpimästä illasta?

Loukkaantumiset

Málaga

Weligton
Flavio Ferreira

Barcelona

Lionel Messi
Carles Puyol
Ibrahim Afellay
Isaac Cuenca

Edelliset ottelut

Málaga

Valencia – Málaga 1-0

Barcelona

Atlético Madrid – Barcelona 1-1
Barcelona – Levante 7-0

Edellinen keskinäinen ottelu

Barcelona – Málaga 4-1 (1.6.2013)

Arvio

Messi on poissa. Mitä sitten? Kauden avausottelussaan Barcelona murskasi Levanten 7-0. Messi teki kaksi, mutta Barcelona olisi voittanut ilman häntäkin. Espanjan Supercupin ensimmäinen osaottelu Atlético Madridia vastaan päättyi 1-1. Messi ei päässyt lainkaan peliin mukaan.

Messin poissaolo on Barcelonalle pientä verrattuna siihen, että Málagan keskuspuolustus on mennyt kesän aikana täysin uusiksi. Martin Demichelis myytiin, Weligton ja Flavio Ferreira ovat loukkaantuneina sivussa.

– Emme voi käyttää Messin poissaoloa tekosyynä, Barcelonan päävalmentaja Gerardo Martino sanoi ottelun alla lehdistötilaisuudessa.

Málaga aloittanee samalla toppariparilla (Roberto Chen & Marcos Angeleri) kuin Valenciaa vastaan. Kysymys kuuluu: kestääkö Málaga Barcelonan hyökkäyksen, jota saattaa johtaa ensimmäistä kertaa avauksessa Neymar? Ja kun Málaga pääsee maalipaikoille, onko Roque Santa Cruzin ruuti kuivaa?

Messin poissaolosta huolimatta Barcelona on suursuokki viemään täydet pisteet. Ottelu päättyy 1-3.