Dorlan Pabón matkalla Valenciaan

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Kolumbialainen kärkimies Dorlan Pabón on lähellä siirtoa Valenciaan. Marcan mukaan seuran lääkäri ja neuvotteludelegaatti on jo Meksikossa, jossa Pabón tällä hetkellä ammatikseen pelaa. Kuluvan kauden aikana Pabón on pyssyttänyt seurajoukkueelle Monterreylle neljässä ottelussa kolme maalia.

Kevätkaudella Kolumbian maajoukkuepelaaja oli lainasopimuksella Real Betisissä ja osui tuolloin maalipuiden väliin kahdeksan kertaa 17 ottelussa. Marcan tietojen mukaan Pabónista pyydetään seitsemän miljoonan euron siirtokorvausta. Sopimukseen tulisi päästä ennen tulevaa tiistaita, tai siirtosumma nousee sopimuspykälien takia.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS