Dorlan Pabón matkalla Valenciaan

Live Stream: Katso Copa del Reyn matsit ilmaiseksi!

  • Torstai-illan herkkupala klo 22.30: FC Barcelona vs Levante

Kolumbialainen kärkimies Dorlan Pabón on lähellä siirtoa Valenciaan. Marcan mukaan seuran lääkäri ja neuvotteludelegaatti on jo Meksikossa, jossa Pabón tällä hetkellä ammatikseen pelaa. Kuluvan kauden aikana Pabón on pyssyttänyt seurajoukkueelle Monterreylle neljässä ottelussa kolme maalia.

Kevätkaudella Kolumbian maajoukkuepelaaja oli lainasopimuksella Real Betisissä ja osui tuolloin maalipuiden väliin kahdeksan kertaa 17 ottelussa. Marcan tietojen mukaan Pabónista pyydetään seitsemän miljoonan euron siirtokorvausta. Sopimukseen tulisi päästä ennen tulevaa tiistaita, tai siirtosumma nousee sopimuspykälien takia.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso FC Barcelona – Levante ilmaiseksi!

  • Näe kaikki Copa del Reyn matsit ilmaiseksi