Tanskalaistoppari Daniel Aggerin tulevaisuus Liverpoolissa on katkolla, kun Barcelona on ilmoittanut halukkuutensa ostaa puolustajan.

Liverpool hylkäsi 17 miljoonan euron tarjouksen Aggerista ja valmentaja Brendan Rodgers nimitti tanskalaisen varakapteeniksi pitääkseen hänet seurassa.

Seuralla on toppariongelmia nyt, kun Jamie Carragher lopetti, uruguaylainen Sebastián Coates ei ole vakuuttanut ja Martin Skertlin tilanne on epävarma. Slovakialaiselle ilmoitettiin aiemmin, että hänen palveluksiaan ei tarvita ja vähän aikaa sitten slovakialaiselle sanottiin, että hän ei ole myytävänä.

Barcelonan on sanottu tekevän uuden tarjouksen Aggerista, koska Chelsea ei ole lämmennyt David Luizin siirtoon. Aggerin agentti Per Steffensen on suositellut tanskalaista harkitsemaan siirtoa.

– Olemme tietoisia, että Aggerista on tehty tarjous ja Liverpool on hylännyt sen. Danielilla on kolme vuotta sopimusta jäljellä ja on seurojen välinen asia ratkaista, mitkä ovat siirron ehdot, Steffensen kertoo.

Aggerin lähtö olisi todellinen takapakki Rodgersille. Hän ei ole onnistunut hankkimaan todella laadukkaita vahvistuksia puolustukseen. Vain Kolo Touré on tullut vapailla papereilla Manchester Citystä.

Toisaalta Poolin on huhuttu olevan lähellä sopimusta Granadan puolustajan Guilherme Siqueiran kanssa.