Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy on tällä hetkellä vihainen mies. Levyn mukaan on nöyryyttävää, että Real Madrid yrittää hankkia Gareth Balen vain vuosi sen jälkeen, kun Luka Modric siirtyi Tottenhamista Realiin.

Espanjalaislehti Marcan mukaan Levy on sanonut madridilaisjoukkueen johdolle, ettei Tottenham ole espanjalaisten junioriakatemia ja että Realin on maksettava 145 miljoonaa euroa, mikäli he haluavat Balen.

Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, ettei kyse ole enää rahasta, vaan periaatteesta. Järjellä ajateltuna kaikki osapuolet olisivat tyytyväisiä, jos Bale siirtyisi Realiin aiemmin esitetyllä 100 miljoonalla eurolla.

Levy ei kuitenkaan halua vaikuttaa julkisuudessa mieheltä, joka joutuu myymään parhaat pelaajansa pakon edessä, joten hän vastustaa siirtoa viimeiseen asti.

Pelaajien markkina-arvoja listaavan Transfermarktin mukaan Balen arvo on tällä hetkellä 50 miljoonaa euroa.

Lähteet: Marca, Transfermarkt