Real Madridin ja Chelsean välisen Mestarien liigan välieräparin ratkaisu jää ensi viikolla pelattavaan toiseen osaotteluun. Valdebebasilla pelattu avausottelu päättyi 1-1-tasapeliin, joka oli ottelutapahtumiin nähden Real Madridille tyydyttävä tulos. Real Madrid nimittäin laukoi vain kerran kohti Chelsean maalia.

OptaJoe

@OptaJoe
1 - Real Madrid registered just one shot on target versus Chelsea; since 2003-04, only versus Paris Saint-Germain (0) in September 2019 have they had fewer in a UEFA Champions League game. Neutralised. #UCL

Real Madridin valmentaja Zinédine Zidane myönsi pelin jälkeen, että Chelsea oli niskan päällä etenkin ottelun ensimmäisellä neljänneksellä.

– Chelsea aloitti vahvasti, ja he ovat todella nopeita. Me halusimme prässätä korkealta, mutta jos otteluun ei pääse hyvin sisälle, tulee siitä vaikeaa. Olimme vaikeuksissa ainakin Chelsean avausmaaliin saakka, mutta myöhemmin paransimme.

– Toisella puoliajalla olimme paljon parempia ja paremmin järjestäytyneitä. Minusta tulos on oikeudenmukainen. Me olemme hengissä toisessa osaottelussa ja olemme yleisesti ottaen tyytyväisiä, Zidane totesi.

Päävalmentajan mielestä Real Madrid on vahva vieraissakin, vaikka Chelsea tärkeän vierasmaalin tekikin.

– Tiedämme, että olemme hyvä vierasjoukkue. Ei silti pidä unohtaa, että Chelsea on erittäin kilpailukykyinen ja on pelannut jo 16 nollapeliä. Sen huomaa. He ovat syystä välierissä.

Real Madridin ainoan maalin hienolla saksipotkulla tehnyt Karim Benzema tuli vaihtoon lisäajan toisella minuutilla. Sitä, mitä Zidane sanoi Mestarien liigan kaikkien aikojen maalitilastossa neljänneksi nousseelle ranskalaiselle tämän tullessa vaihtoon, hän ei paljastanut.

– Se on meidän kahden välinen juttu, se oli hyvin henkilökohtaista ja lämminsydämistä. Se liittyi siihen, että hän on todella hyvä, Zidane naurahti.

UEFA Champions League

@ChampionsLeague
⚪️ Karim Benzema has now scored in 4 different Champions League semi-final ties:

2⃣0⃣1⃣3⃣🆚 Dortmund ⚽️
2⃣0⃣1⃣4⃣🆚 Bayern ⚽️
2⃣0⃣1⃣8⃣🆚 Bayern ⚽️⚽️
2⃣0⃣2⃣1⃣🆚 Chelsea ⚽️

#UCL

UEFA Champions League

@ChampionsLeague
⚪️ Karim Benzema (33 years, 129 days) becomes the oldest scorer for Real Madrid in a Champions League semi-final, taking the record from Cristiano Ronaldo (32 years, 86 days) 💪

#UCL

Betfair

@Betfair
Benzema equalises for Real Madrid!

🇵🇹 Ronaldo: 134
🇦🇷 Messi: 119
🇵🇱 Lewandowski: 73
🇪🇸 Raul: 71
🇫🇷 Benzema: 71

He's now the joint-fourth highest #UCL scorer of all time. Name a more underrated centre-forward...

Lopuksi Zidane antoi pientä uskoa siihen, että luottotoppari ja kapteeni Sergio Ramos voisi kenties palata kentälle ensi viikon keskiviikkona pelattavaan toiseen osaotteluun.

– Toivon, että hän on mukanamme silloin, mutta en voi luvata sielä vielä. Me odottelemme.

Lähde: AS