Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane uskoo, että ottelupari Liverpoolia vastaan laittaa hänen joukkueensa fyysisen jaksamisen todelliselle koetukselle.

Madrid ja Liverpool arvottiin vastakkain Mestarien liigan puolivälieriin, jotka pelataan ensi kuussa. Zidane painottikin, että hänen pelaajiensa on ensin selvittävä parista sarjapelistä ja maaliskuun maajoukkuetauosta ennen kuin valmistautuminen Liverpoolia vastaan edes alkaa.

– Me tunnemme Liverpoolin. He vaativat meiltä paljon fyysisesti, mutta tätä meidän on mietittävä maajoukkuetauon jälkeen, sanoi ranskalaisluotsi Yahoo Sportsin mukaan.

– Tämä koko kausi on vaikea. Me emme voi mennä asioiden edelle, meidän on edettävä päivä kerrallaan ja oltava valmiita mihin tahansa. Me tiedämme, että olemme mukana [La Ligan] mestaruustaistossa ja haluamme jatkaa työntekoa sen eteen.

– Joka kauden lopussa on oltava valmis taistelemaan viimeiseen asti. Minä en keskity otteluohjelmaan, vaan enemmänkin päivittäiseen tekemiseen. Se pitää meidät liikkeellä. Olemme yhä mukana mestaruustaistossa, teemme kovaa töitä, ja se riittää inspiraatioksi meille.