Zinédine Zidane ei voi ymmärtää, miksi huippuvireinen Karim Benzema jää kerta toisensa jälkeen ilman kutsua Ranskan maajoukkueeseen.

Benzema teki kaksi maalia ja antoi yhden maalisyötön, kun Real Madrid kaatoi Celta Vigon 3-1-lukemin La Ligassa lauantaina.

Ranskalaishyökkääjä on takonut peräti kahdeksan maalia edelliseen kuuteen otteluunsa, mutta jää taas ensi viikolla alkavan maajoukkuetauon ajaksi Madridiin.

– Miten voisimme ymmärtää, miksei Karim saa kutsua maajoukkueeseen? Monet muutkaan eivät ymmärrä sitä, Zidane saneli lehdistölle Celta-ottelun jälkeen.

– Mutta [en valita], koska minulle Real Madridin päävalmentajana on hyvä, että hän jää. Hän on tehnyt meille mahtavaa työtä.

[readmore from=Real-Madrid]

Benzema ei ole esiintynyt Didier Deschampsin luotsaamassa Ranskan maajoukkueessa sitten vuoden 2015, jolloin häntä syytettiin joukkuetoverinsa Mathieu Valbuenan kiristämisestä seksivideolla, jossa silloinen Marseille-pelaaja esiintyi.

Real Madridin maalitykki on sittemmin jäänyt väliin useista suurista turnauksista, kuten Ranskassa pelatuista vuoden 2016 EM-kisoista ja vuoden 2018 menestyksekkäistä MM-kisoista.