Barcelonaan on huhuttu lähes koko kevätkauden 2020-2021 ajan neljää pelaajaa, joista jokainen on saatavissa ilmaissiirrolla. Kaksi neljästä on jo varmistunutkin – Sergio Agüero ja Eric García – ja Memphis Depayn uskotaan liittyvän joukkoon ensi viikolla. Liverpoolin hollantilaispelaajan Georginio Wijnaldumin kohdalla Barcelonan käteen on kuitenkin jäämässä lyhyempi korsi.

Kerroimme jo aiemmin, että Wijnaldumista ovat kiinnostuneita myös Bayern München ja PSG. Nyt AS kertoo, että hollantilaiskeskikenttäpelaaja on matkalla nimenomaan Pariisiin, sillä PSG:n kerrotaan tarjonneen hänelle lähes kaksinkertaisen palkan Barcelonan tarjoukseen nähden.

Barcelona oli jo sopinut lähes kaikesta Wijnaldumin kanssa, mutta nyt seura pitää kisaa hänestä jo hävittynä. Barcelona ei aio korottaa tarjoustaan ja lähteä kilpalaulantaan PSG:n kanssa, vaan katselee Wijnaldumille muita vaihtoehtoja.

[readmore from=Wijnaldum-Georginio]

Wijnaldumin agentit Humphrey Nijman ja Jan Kabalt kävivät äskettäin Barcelonassa neuvottelemassa sopimuksen yksityiskohdista. Nyt he ovat kuitenkin kertoneet Barcalle PSG:n jättitarjouksesta. Vaikka Frenkie de Jong saattaakin vielä yrittää suostutella Wijnaldumia Barcelonaan Hollannin maajoukkueleirityksessä, viittaa kaikki siihen, että pelaajan matka jatkuu Liverpoolista Pariisiin.

Barcelonan vaikea taloustilanne merkitsee sitä, ettei seura voi isolla rahalla vahvistuksia tavoitella. Siksi hankintoja onkin kartoitettu erityisesti vapailta markkinoilta. Jos mitat täyttävää korvaajaa Wijnaldumille ei löydykään, saattaa se merkitä sitä, että omista kasvateista nostetulle Ilaix Moriballe kaavaillaan ensi kaudeksi suurempaa roolia. Moriban kanssa aiotaan keskustella jatkosopimuksesta lähiviikkoina.

Lähde: AS