Pääseekö Atlético viimein eroon kalliista flopistaan? – ”Katsotaan, joudunko jäämään sinne”

© Kuva: Getty Images

Vitolo kuuluu Atléticon neljän parhaiten palkatun pelaajan joukkoon.

Se kuulostaa hyvin kummalliselta, kun ottaa huomioon, miten olemattomaan rooliin hän on jäänyt koko Atlético-uransa aikana.

Päättyneellä kaudella laitahyökkääjä pelasi La Ligassa alle 300 minuuttia. Mestarien liigassa peliaikaa tuli 29 minuutin verran.

Atlético on yrittänyt päästä turhakkeestaan eroon jo muutaman vuoden ajan – siinä onnistumatta. Vitolo ei ole halunnut jättää Atléticoa korkean palkkatason vuoksi.

Nyt 31-vuotias Vitolo on kuitenkin muuttamassa mielipidettään.

– En halua kokea toista samanlaista kautta. Haluan pelata, olla tärkeä osa joukkuetta ja olla onnellinen. Olisi hienoa, jos se tapahtuisi Atléticossa, mutta jos ei, on minun katsottava muita vaihtoehtoja. Päättyneellä kaudella valmentaja ei juurikaan luottanut minuun. Se oli vaikea kausi. Kaikki haluamme päästä pelaamaan ja osallistumaan joukkueen toimintaan ja tavoitteiden saavuttamiseen. Yritin muuttaa tilannettani, mutta en onnistunut, Vitolo myönsi Canarias Radiolle.

– Joukkue pelasi loistavan kauden ja oli vaikea löytää itselleni tilaa. Voitin kuitenkin sarjamestaruuden. Haluan pelata ja katsotaan, mitä tapahtuu, vai joudunko jäämään Atléticoon ensi kaudeksikin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.