Perheenjäsenet tyrkyttävät pelaajia suurseuroihin – nyt on vuorossa Carlos Velan veli: ”Halvempi kuin Neymar!”

© Kuva: Getty Images

Carlos Vela pelaa MLS:n Los Angeles FC:ssä huippukautta. Meksikolaishyökkääjä on paukuttanut sarjan kärkiseurassa 28 pelissä maali per peli -tahtia. Maalintekijätilastoa johtava Vela on tällä hetkellä 30-vuotias.

Vela tuskin on ollut viime aikoina FC Barcelonan kiikarissa, mutta hyökkääjän veli Alejandro Vela, joka on jalkapalloilija itsekin, tyrkyttää veljeään Kataloniaan. Aiemmin tänä kesänä muun muassa Paul Pogban veli Mathias Pogba on vedonnut Real Madridiin, jotta jättiseura hankkisi Manchester Unitedin ranskalaistähden.

Barcelona on ollut kovasti Paris Saint-Germainin Neymarin kintereillä, mutta Alejandro Vela lobbaa kovasti perheenjäsenensä puolesta.

− Mitä, jos Barcelona yrittäisi hankkia Los Angeles FC:n numeron 10? Uskoisin hänen olevan paljon halvempi ja tehokkaampi kuin Neymar on, ja Carlos Vela pystyy pelaamaan missä haluaa, Alejandron tviitissä lukee.

Veljen sosiaalisen median päivitys ei mitä todennäköisimmin vaikuta Barcelonan johtoportaan ajatuksiin ja suunnitelmiin hankkia Neymar, mutta vanha sanonta kuuluu, ettei yrittänyttä laiteta.

Barcelonan on kerrottu olleen aikanaan kiinnostunut Velasta, kun tämä pelasi vielä Real Sociedadissa.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)