ABC: Man United ja Chelsea tarjonneet sopimusta Real Madridin laitahyökkääjälle

© Kuva: Getty Images

Real Madridin laitahyökkääjä Lucas Vázquez on lähtökuopissa.

Hänen sopimuksensa Los Blancosin kanssa umpeutuu kuluvan kauden jälkeen, eivätkä osapuolet ole päässeet yhteisymmärrykseen uudesta jatkopahvista.

Vahvaa kiinnostusta herättänyttä Vázquezia on viety viimeisimpänä Bayern Müncheniin, jonka huippupuolustaja David Alaba näyttäisi siirtyvän samalla ovenavauksella Santiago Bernabéulle.

Madridin suurin sanomalehti ABC uutisoi kuitenkin perjantaina, että Valioliigan huippuseurat Chelsea ja Manchester United sekä Serie A:n suurseura AC Milan olisivat myös halukkaita nappaamaan Vázquezin ilmaiseksi itselleen.

Bayern, Chelsea, United ja Milan tarjoavat kaikki Vázquezille neljän vuoden diiliä palkankorotuksella hänen nykyisiin ansioihinsa. Madrid on tarjonnut 29-vuotiaalle vain kolmen vuoden kohtrahtia 10 prosentin palkanalennuksella, mihin Vázquez ei aio suostua.

Vázquez on pelannut 22 La Ligan ottelussa tällä kaudella. Niissä espanjalainen on kerännyt vyölleen kaksi maalia ja viisi maalisyöttöä. Zinédine Zidane haluaisi pitää juoksuvoimaisen ja versatiilin laitapelaajan ryhmässään, mutta Madridin olisi tarjottava parempaa sopimusta jatkon sinetöimiseksi.


PÄIVÄN VIHJE: PSG – BAYERN MÜNCHEN

Pariisin kevätilta tarjoaa aivan uskomattoman herkulliset lähtökohdat PSG – Bayern München -matsille