Real Madridin painajainen se vaan synkkenee päivä päivältä.

Joukkue on La Ligassa yhdeksäntenä, Barcelona murskasi Realin El Clásicossa 5-1, päävalmentaja Julen Lopetegui sai potkut eilen illalla eikä korvaajaa ole näköpiirissä.

Eikä siinä vielä kaikki.

Clásicossa loukkaantui vahvistetun tiedon mukaan peräti kolme pelaajaa. Uutisoimme jo aiemmin, että Marcelo on sivussa ainakin marraskuun maajoukkuetaukoon asti. Sitä ennen Real pelaa neljä ottelua. Mariano Díaz on puolestaan sivussa arviolta parisen viikkoa.

Nyt Real vahvistaa verkkosivuillaan, että myös Raphaël Varane loukkaantui Clásicossa. Varane kärsii reiden lihasvammasta. Sairausloman pituudesta ei puhuttu, mutta Cadena COPE:n El Partidazo -ohjelman mukaan tällainen vamma vaatii noin kuukauden sairausloman.

Mikäli tieto pitää paikkansa, Varanelta jäävät väliin ottelut Melillaa, Real Valladolidia, Viktoria Plzeniä, Celta Vigoa ja Eibaria vastaan. Vieraspeli AS Romaa vastaankin on vielä vaakalaudalla.

[readmore from=Real-Madrid]

Varane on Realin ehdoton avauksen toppari yhdessä Sergio Ramosin kanssa. Varane on pelannut tällä kaudella yhteensä 12 ottelua.

Tällä hetkellä Realin sairastuvalla ovat Varanen, Marcelon ja Marianon lisäksi Dani Carvajal ja Jesús Vallejo. Näin ollen Realin ihanneavauskokoonpanosta on sivussa peräti kolme puolustajaa neljästä.