Barcelona kasvatti sunnuntaina sarjajohtoaan La Ligassa kukistettuaan Getafen maalein 2-1. Getafelle jäi ottelusta kuitenkin jossiteltavaa, sillä siltä hylättiin yksi maali Ángelin rikottua tuomarin mukaan Barca-toppari Clement Lenglet.

MARCA

@marca
"No hubo falta de Ángel a Lenglet en el gol anulado al Getafe" trib.al/TG9uNSa #LaPolémica del #GetafeBarça, por Andújar Oliver, árbitro de @Marcador

Erotuomariasiantuntijoiden mukaan tilanteessa ei ollut maalin hylkäämiseen johtanutta rikettä, ja samoilla linjoilla on myös harmistunut Getafen päävalmentaja José Bordalás. Käskyttäjää harmitti, ettei tilannetta tarkastettu videolta.

– Kun pelaa Barcelonaa vastaan, täytyy olla virheetön pelin kaikilla osa-alueilla. Minulle sanottiin, että maalin hylkääminen oli lievä virhe. Tilanteessa oli minimaalinen kontakti eikä rikettä, enkä tiedä, miksei maalia hyväksytty, Bordalás totesi AS:n mukaan.

– Se maali olisi muuttanut pelin luonteen, sillä olisimme päässeet johtoon. Barcan toinen maali oli meille kova isku, mutta kavensimme 1-2:een ennen taukoa. Meillä oli paljon maalipaikkoja, eikä tasapeli olisi ollut huono tulos.

– Ei Barcelonan voitto epäoikeudenmukainen ole – tulokset ovat mitä ovat – mutta olisimme voineet saada tasapelin.

Bordalásin mielestä Getafea on tällä kaudella sorsittu, ja joukkue kärsii ennakkoluuloista.

– Meillä oli paikkoja, hylätty maali ja mahdollinen rankkari. Meihin kohdistuu tällä kaudella ennakkoluuloja. Gironassa, Bilbaossa ja tänään. Tunnemme olevamme syrjittyjä.

– Näin hidastuksen hylätystä maalista, ja se oli täysin laillinen osuma. Olen aina puolustanut VAR:ia, mutta se ei toimi.

– Kuulin tänään Viniciuksen rankkarista, jota ei vihelletty. VAR on tällaisia tilanteita varten, eikä sitä käytetä oikein. Meitä on syrjitty jo monta kertaa, Bordalás jyrähti.