Lähde: Real Madrid sitouttaa läpimurtopelaajansa pitkällä jatkopahvilla – tähtitieteellinen ulosostohinta

© Kuva: Getty Images

Uruguaylaisesta Fede Valverdestä on kehkeytynyt kauden edetessä Real Madridille kullanarvoinen pelaaja. 21-vuotias Valverde on loistanut keskikentän pohjalla illasta toiseen, ja uurastanut pyyteettömästi joukkueen voittojen eteen. Real Madridin tiistaisessa ottelussa PSG:tä vastaan nuorukainen sai Santiago Bernabéulta osakseen standing ovationin ja äänekkäät ”Fede, Fede” -huudot vaihtoon poistuessaan.

Myös seurajohdon arvostus on niin suurta, että Marcan mukaan Valverdelle on annettu pitkä, kesään 2025 ulottuva jatkosopimus. Jotta mahdolliset kilpakosijat pidetään loitolla, aiotaan sopimuksen ulosostohinnaksi määritellä muhkeat 750 miljoonaa euroa.

Valverdelle jatkosopimukseen myöntyminen ei tuottanut minkäänlaisia vaikeuksia, vaan päätös syntyi nopeasti. Uruguyalainen siirtyi Real Madridin organisaatioon jo 16-vuotiaana, ja miehen sitoutuminen valkopaitoihin on korkeaa tasoa.

Real Madridin keskikenttä on muutenkin hyvässä kuosissa, sillä Casemiron ja Toni Kroosin sopimukset ulottuvat kesään 2023. Luka Modricin sopimus kattaa vielä kauden 2020-2021.