Ernesto Valverde: Liverpoolia ei ole vielä päihitetty – ”Viime vuonnakin meillä oli kolmen maalin johtoasema”

© Kuva: Getty Images

Barcelona ansaitsi itselleen erinomaiset lähtökohdat Mestarien liigan välierien toiseen osaotteluun. Katalonialaisseura kukisti keskiviikkoiltana sinnikkään ja vaarallisen Liverpoolin 3-0-lukemin Camp Noun yössä (lue otteluraportti).

Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde oli luonnollisesti tyytyväinen joukkueensa suoritukseen ja murskaavaan lopputulokseen. Hänen mielestään ottelupari on silti yhä täysin auki.

Valverde muistuttaa, ettei kolmen maalin johtoasema vielä takaa jatkopaikkaa Mestarien liigassa. Viime kaudella Barcelona voitti AS Roman 4-1 Camp Noulla, mutta hävisi Italiassa 0-3-lukemin ja putosi kilpailusta vierasmaalisäännön myötä.

Valverde odottaa kovaa kamppailua Anfieldilla, kun joukkueet kohtaavat uudelleen ensi viikon tiistaina.

– Emme voi mennä sinne ennakkoluuloisina, mutta kokemus kertoo jotain. Ottelupari on yhä täysin auki emmekä ole vielä selvinneet jatkoon, Valverde kertoi lehdistölle ottelun jälkeen.

– Emme voi valehdella, kyseessä on aina erinomainen tulos kun voitat ja vastustajasi ei tee maalia, mutta me kärsimme koska vaikka onnistuimmekin maalinteossa, he olisivat voineet onnistua myös. He olivat ajoittain meitä parempia ja tiedämme mikä meitä siellä [Anfieldilla] odottaa.

– Näen joukkueen jolla on keinot laittaa mikä vain joukkue kärsimään. Viime vuonnakin meillä oli kolmen maalin johtoasema ja putosimme siitä huolimatta. Olemme saaneet aikaan erinomaisen tuloksen mutta mikään ei ole vielä varmaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.