Valencian matka Mestarien liigassa päättyi tiistai-iltana.

Albert Celadesin miehistö hävisi Atalantalle 3-4 tyhjien katsomoiden edessä Mestallalla. Atalanta jatkaa Mestarien liigan puolivälieriin yhteismaalein 8-4 voitettuaan avausosan Milanossa 4-1.

Koronaviruksen vuoksi tyhjille katsomoille pelattu ottelu sai vauhdikkaan alun, kun ottelussa Atalantan kaikki neljä maalia viimeistellyt Josip Iličić vei vieraat rangaistuspotkusta johtoon toisella minuutilla.

Valencian ainoa terve keskuspuolustaja Mouctar Diakhaby kaatoi slovenialaisen rangaistusalueella ja Iličić viimeisteli pelivälineen varmasti ohi Valencian maalia vartioineen Jasper Cillessenin.

Kévin Gameiro toi 20 minuutin kohdalla Valencian tasoihin maalin edustalta. Osuma oli Gameiron ensimmäinen tämän kauden Mestarien liigassa.

Hieman ennen puoliaikaa Diakhaby pelasi palloa kädellään Valencian boksin sisällä ja pallo vietiin toistamiseen pilkulle, eikä Iličić erehtynyt tälläkään kertaa. Celades otti tauolla Diakhabyn vaihtoon ja peluutti toppariparinaan keskikenttäpelaajia Geoffrey Kondogbiaa ja Francis Coquelinia.

Gameiro iski illan toisen maalinsa toisen jakson alussa. Hetkeä myöhemmin Ferran Torres vei Valencian ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon, mutta se ei kauaa kestänyt. Iličić toi Atalantan tasoihin 20 minuuttia ennen loppua ja viimeisteli kymmenen minuuttia myöhemmin loppuluvut Cillessenin selän taakse.